Welkom bij

Edegem Bridgeclub

Bridge is een zinvolle vrijetijdsbesteding en een aangename ontspanning welke ons toelaat onze mentale en fysieke toestand optimaal in conditie te houden, in een sociale omgeving.

Ter Elst Bridgeclub werd opgericht in 1987 als feitelijke vereniging en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grotere bridgeclubs in Vlaanderen. In 2014 werd de zetel van onze club verplaatst naar het Sportcentrum Mariënborgh. Voortaan heet onze club: 

Edegem Bridgeclub of afgekort EBC

Wij spelen in een open en recreatieve sfeer, en bieden zowel beginners als gevorderden de mogelijkheid het prachtige bridgespel te beoefenen en zich erin te vervolmaken.

Nieuws


Foto's midweek 2019

Deze midweek naar Valkenburg was een succes. Het grand Hotel Monopole heeft ons zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen.

Zelf het weer was een treffer. Hierbij de foto's


Uitslagen viertallen

In de rubriek 'evenementen' publiceren we alles over de viertallenwedstrijden. Data, plaatsen, resultaten, ...


Nieuwe link voor de uitslagen van de tornooien

De website van de VBL is vanaf nu toegankelijk  via een nieuwe link: 

classics.vbl.be/messeruitslagen.aspx​

Deze link is oo toegevoegd op de pagina 'Links'. 

 


Uitslag Clubkampioenschap

Op ons jaarlijks clubdiner werden de uitslagen van het clubkampioenschap bekendgemaakt. Alle resultaten hebben we gepubliceerd bij 'Evenementen'. 

Hieronder de foto's van ons gezellig én lekker diner.


Midweek 2018 - fotos

De Midweek in Durbuy was een Succes. 42 deelnemers. Zonnig weer, lekker eten, super verblijf met grote tuinen en terrassen. 

Samen hebben we het kasteel van Petite Somme bezocht - Radhadesh -het Hare Krishna centrum, in Durbuy. De rondleiding was intens, vooral door vele pertinente vragen van onze wakkere bridgers. 

Ook de andere dagen werd veel samen opgetrokken: wandelen, lunchen, spelletjes spelen... 

De bridgeavonden werden steeds afgesloten met gezellige prijsjes, voor steeds andere categorieën, zodat iedereen wat in de prijzen kon vallen. De winnaars van de drie avonden: Chris Hennen en Nadine Westelinck. Van harte proficiat!